fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belang van het Kind

Voortaan moet elke overeenkomst tot echtscheiding met onderlinge toestemming en elk bemiddelingsakkoord in familiale context vermelden dat de aandacht van cliënten op het belang van het kind werd gevestigd én hoe de cliënten rekening hebben gehouden met het belang van het kind.

Lynn Meeuwissen en Rozelien Van Erdeghem maakten na afloop van hun eerste duo MEDIV-workshop 'Belang van het Kind' dit overzicht met tips & tricks om als (jeugd)advocaat of bemiddelaar aan de slag te gaan met het stappenplan 'belang van het kind'.

Wil jij inzicht in het concept en recht ‘belang van het kind’ en het belang ervan voor uw praktijk, reflecteren over een casus aan de hand van het stappenplan en beschikken over taal om overwegingen en beslissingen te nemen in het belang van het kind? Schrijf je dan nu in voor de tweede editie van de duo workshop via https://mediv.be/opleidingsaanbod/bijscholingen/belang-van-het-kind-24

1714133018695


KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief