Beter vechtscheiden

Beter Vechtscheiden gaat in op de juridische, psychologische en emotionele aspecten van de vechtscheiding en hoe je die in je eigen voordeel inzet. Over de rol van advocaten en rechters. Over gemene, achterbakse, wanstaltige strategieën en tactieken.
Auteur: Wills Langedijk
Array
Prijs
Verkoopprijs: 13,90 €
Verkoopprijs zonder BTW: 13,11 €
Korting
Bedrag BTW0,79 €
Standaard prijs:

Laten we eerlijk zijn. Als je dit boek hebt gekocht, gestolen, geleend of inkijkt in de boekhandel, is de liefde niet meer wat het ooit geweest is. Althans niet tussen jou en je partner. Misschien zijn jullie als broer en zus en heb je genoeg van deze passieloze relatie. Misschien ben je er net achter gekomen dat je partner er een relatie naast heeft, drugsverslaafd is, schulden maakt of lid van de Jehova's wil worden. Misschien is je toekomstige ex een hork of een heks en valt er niet mee te praten. Misschien ben je dat zelf wel, is de scheiding je overkomen en is de liefde wat jou betreft helemaal nog niet over. Wat dan ook, als de vraag niet meer is óf je wilt scheiden, maar hóe je dat wilt, en je wilt weten wat je moet doen als dat niet in onderling overleg zal gaan, is dit boek precies wat je nodig hebt.

Beter Vechtscheiden gaat in op de juridische, psychologische en emotionele aspecten van de vechtscheiding en hoe je die in je eigen voordeel inzet. Over de rol van advocaten en rechters. Over gemene, achterbakse, wanstaltige strategieën en tactieken.

Wills Langedijk, mediator en advocaat, baseert haar tweede echtscheidingsboek op 25 jaar ervaring. Haar intentie is mensen zo goed mogelijk door een scheiding te helpen. Zij beschrijft de vechtscheiding als een gevaarlijke, zware reis door het onbekende, onherbergzame vechtscheidingsland vol landmijnen, hinderlagen en valkuilen waar ze de scheidende lezer doorheen loodst.
Een boek dat je helpt om meer controle te krijgen over je vechtscheiding en je leven.

Zie voor een compleet overzicht van echtscheidingsboeken, de website http://www.scheidingsboeken.nl

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blijf je graag op de hoogte van ons reilen en zeilen, abonneer je op onze nieuwsbrief

KMO Portefeuille

MEDIV is een erkende dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, pijler Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op:

   

Volg MEDIV op Facebook