fbpx

DVD Conflicten - Friedrich Glasl

Deze DVD is een weergave van het MEDIV congres 2013 waar MEDIV de eer om prof. dr. Friedrich Glasl, wereldvermaarde conflictexpert, uit te nodigen binnen haar organisatie.
Nederlandstalige DVD
Array
Prijs
Verkoopprijs: 30,00 €
Verkoopprijs zonder BTW: 28,30 €
Korting
Bedrag BTW1,70 €
Standaard prijs:

Op 21 mei 2013 had Mediation Instituut Vlaanderen (MEDIV) de eer om prof. dr. Friedrich Glasl, wereldvermaarde conflictexpert, uit te nodigen binnen haar organisatie. Meer dan 150 deelnemers participeerden aan dit boeiende congres.

Glasl is niet alleen is een wereldvermaarde conflictexpert. Hij is vooral gekend van de 'escalatietrap' en van zijn boeken “Help! Conflicten: heb ik een conflict of heeft het conflict mij?” of “Conflict, crisis en catharsis - de transformatie van de dubbelganger”.  Een bijzonder gebruik van het labyrint en de metanoia visie maken hem tot een niet alledaags expert. Glasl bemiddelt op alle niveaus, van internationale politiek tot de huiskamer en volgt hier zijn eigen creatieve weg die reikt tot in de Griekse Oudheid.

Met een uiteenzetting over diep ingrijpende methodes om escalerende conflicten constructief om te buigen, zet Glasl de toon op deze congresdag. Op dit élan verder bouwend, wordt de namiddag gevuld met 5 gewaagde workshops. Stuk voor stuk verrassende en uitdagende visies om met conflicten aan de slag te gaan: een atypische juridische kijk, intuïtief voelen en creatieve opstellingen, NLP tools en kijken vanuit generatieverschillen naar wat botst. Wie het gehad heeft met de klassieke conflictbenadering of uitkijkt naar gedurfde inspiratie, vindt hier zijn gading!

Deze dvd bestaat uit verschillende hoofdstukken om vlot te kunnen switchen in de inhoud en bevat de powerpoint presentaties uit de conferenties.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blijf je graag op de hoogte van ons reilen en zeilen, abonneer je op onze nieuwsbrief

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: