Diana Evers

diana eversDiana Evers (1950) is trainster en supervisor. In 1994 organiseerde ze de eerste opleiding in scheidingsbemiddeling in Vlaanderen binnen de Welzijnssector. Van 2000 tot 2008 was ze praktijktrainster in de bemiddelingsopleiding van de KULeuven. Vanaf 1999 was zij de vaste opleidster bemiddeling binnen het Vlaamse Notariaat. In de voorbije 20 jaar leidde zij meer dan duizend notarissen, rechters, advocaten, welzijnswerkers, therapeuten, buurtwerkers en schaderegelaars op tot bemiddelaar.

In 2005 richtte ze samen met Rudy Vandamme het Mediation Instituut Vlaanderen op, een opleidingsinstituut voor bemiddelaars erkend door de Federale Bemiddelingscommissie.

Als bemiddelaar heeft ze honderden mensen bijgestaan in gesprekken om doorheen hun conflicten tot een gezamenlijke uitkomst te komen.

Diana Evers gelooft in de onderlinge verbondenheid ondanks en dankzij de verschillen. Zij zoekt en stimuleert in mensen hun vermogen om zichzelf te zijn in verbondenheid met anderen. Levensvreugde, beweging, nieuwsgierigheid en ontwikkeling kenmerken haar.

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2

KMO Portefeuille

MEDIV is een erkende dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, pijler Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: