Duurzaam contracteren

Inhoud

Projecten en samenwerkingen tussen mensen of bedrijven worden met veel enthousiasme en vertrouwen opgestart. Er wordt gebabbeld, gedroomd, er worden plannen gemaakt en men wil vooruit. Op een bepaald moment is de tijd rijp om het geheel in (zakelijke en juridische) afspraken te gieten, om een contract op te stellen waarin het eigenlijke actieplan en de wederzijdse verantwoordelijkheden worden vastgelegd.

En dan zie je vaak de volgende dynamiek verschijnen: posities worden ingenomen, advocaten/juristen komen in het spel en nemen het over, wantrouwen groeit, alle mogelijke worst case scenario's worden uitgedacht en weggeschreven, de relaties verdwijnen op de achtergrond en op het einde van de rit ligt er een lijvig contract met standaardclausules die de partijen zelf maar half begrijpen en graag zo snel mogelijk in hun lade doen verdwijnen.

Duurzaam contracteren vertrekt daarentegen vanuit een vertrouwen om samen te werken. Er wordt onderling gesproken over mekaars visie en waarden op de samenwerking om vervolgens te komen tot een juridisch helder en afdwingbaar contract dat alles bevat om het kader, de verwachtingen en de koers van de samenwerking te bepalen. De nodige handvatten worden opgenomen voor mogelijke koerswijzigingen en voor botsingen tijdens de samenwerking. Geen soft gedoe, wel een instrument om rechtszeker te varen naar de gewenste doelen.

In deze opleiding krijg je inzichten over wat duurzaam contracteren inhoudt. Welke componenten een duurzaam contract bevat en hoe het er kan uit zien. Er wordt actief geoefend zodat je zelf kan ervaren hoe het proces naar een duurzaam contract verloopt en wat er zoal besproken wordt tijdens dat proces.

Doelgroep: advocaten, juristen, bemiddelaars die professioneel bezig zijn met het onderhandelen en afsluiten van overeenkomsten tussen partijen wiens onderlinge relatie belangrijk is voor de samenwerking

Praktisch

  • Datum: 8 oktober 2019
  • Uren: 9u30 tot 16u30
  • Plaats: MEDIV-huis Hasselt (Luikersteenweg 83)
  • Tarief deelnemers Basisopleiding 2019: € 50 (excl. btw) | € 60,50 (incl. btw) -> mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor je kortingcode
  • Maaltijd en drankpauzes inbegrepen in de prijs
  • Erkend door de Federale Bemiddelingscommissie - Aantal uren effectieve opleiding: 6u.
  • OVB: Erkend voor 6 standaardpunten
  • Deze bijscholing is VOLZET - wilt u graag op de wachtlijst staan, graag een seintje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Trainer

Hlogo kmo 270ieronder de opsplitsing van de bedragen indien u beroep doet op KMO Portefeuille:
Bedrag rechtstreeks aan Mediv te storten: € 42,00
Projectbedrag in te dienen bij KMO: € 200,00 (afhankelijk van de grootte van uw onderneming, wordt tot 40% van dit projectbedrag gesubsidieerd door de overheid)

evenement eigenschappen

Datum/data 08-10-2019
Prijs per persoon €242,00
Locatie
Hasselt
MEDIV-huis: Luikersteenweg 83, 3500 Hasselt
Hasselt

VOLZET

€242,00

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op:

   

16110137 177854336025697 2591043028240039936 a

Congres 2020: een hele dag Omdenken

Vroegboekkorting nu geopend!