fbpx

Bernadette Claes

Bernadette Claes

Bernadette Claes is erkend bemiddelaar in sociale zaken, gecertificeerd preventieadviseur psychosociale aspecten, analist bij personeelsproblemen en ondersteuner/coach van teams, management/leidinggevenden en sterkhouders. Hiernaast begeleidt ze verandertrajecten en fusies voor wat betreft het menselijk potentieel dat in een bedrijf of organisatie bij een sterke verandering al haar aandacht verdient. Bernadette is actief in Vlaanderen en vanuit haar bedrijf Amary BV werkt ze samen met andere experts in deze vakgebieden.

Belangrijk voor mezelf is dat ik bij elke opdracht probeer een niet oordelende basishouding te hebben en met beide voeten op de grond goed probeer te horen wat mensen nodig hebben, welke belangen ze te dienen hebben vooraleer naar uitwegen te werken samen met de partijen. Blijkbaar, zo zeggen mijn opdrachtgevers me, ben ik van nature een bruggenbouwer die chaos snel tot de kern kan herleiden. En mijn achtergrond als Agoog (master veranderkunde) helpt me om steeds een goede balans te vinden tussen de analyse, het menselijke en dat wat vanuit realistisch standpunt in welk traject dan ook wel of niet haalbaar is.

Meer over Bernadette vind je op https://www.amarybv.be/over-ons

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: