MEDIV, Mediation Instituut Vlaanderen

In 2005 werd MEDIV (Mediation Instituut Vlaanderen) geboren in de schoot van Diana Evers en Rudi Vandamme. Vandaag, zoveel jaar later, zijn we trots dat MEDIV is uitgegroeid tot een uniek opleidingsinstituut. MEDIV is een door de Federale Bemiddelingscommissie Erkend Opleidingsinstituut voor Bemiddeling. Dit betekent dat alle trainingen met als doelgroep 'bemiddelaars' automatisch in aanmerking komen als erkende permanente vorming voor de Federale Bemiddelingscommissie.

MEDIV biedt unieke opleidingen aan die vakbekwame en geïnspireerde bemiddelaars certificeert. Uniek in haar doelstellingen, haar inhoud en haar methodische aanpak. Naast het verwerven van grondhoudingen, competenties en methodieken als bemiddelaar, stimuleren en helpen wij onze deelnemers om door te groeien in een persoonlijk ontwikkelingsthema dat aansluit bij het leren bemiddelen in verschillen, conflicten en geschillen.

MEDIV gelooft dat diep onder de verschillen, de tegenstellingen en de conflicten tussen mensen een verbondenheid en eenheid ligt met alles en iedereen. Deze verbondenheid ontdekken we als wij werken vanuit erkenning, acceptatie en liefde.

MEDIV gelooft dat strijd tussen mensen op alle niveaus een weerspiegeling is van dat diepe verlangen naar verbondenheid enerzijds en van het diepe verlangen naar autonomie anderzijds. Ieder mens voor zich is verantwoordelijkheid voor de wijze waarop hij deze basisverlangens op een evenwichtige wijze nastreeft. Bemiddeling is een werkkader dat aansluit bij het diepe verlangen van mensen om in gemeenschap en in samenwerking te blijven, ondanks en dankzij hun verschillen.

Door te leren bemiddelen, leer je hoe je anderen kunt helpen omgaan met verschillen, terwijl je tegelijk leert om zelf om te gaan met de relatie tussen respect voor jezelf en respect voor de andere.

MEDIV is een samengaan van

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2

KMO Portefeuille

MEDIV is een erkende dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, pijler Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: