fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MEDIV, Mediation Instituut Vlaanderen

MEDIV - pionier inzake bemiddeling in Vlaanderen - biedt unieke opleidingen aan die vakbekwame en geïnspireerde bemiddelaars certificeert. Uniek in haar doelstellingen, haar inhoud en haar methodische aanpak. Naast het verwerven van grondhoudingen, competenties en methodieken als bemiddelaar, stimuleren en helpen wij onze deelnemers om door te groeien in een persoonlijk ontwikkelingsthema dat aansluit bij het leren bemiddelen in verschillen, conflicten en geschillen.

MEDIV gelooft dat diep onder de verschillen, de tegenstellingen en de conflicten tussen mensen een verbondenheid en eenheid ligt met alles en iedereen. Deze verbondenheid ontdekken we als wij werken vanuit erkenning, acceptatie en liefde.

MEDIV gelooft dat strijd tussen mensen op alle niveaus een weerspiegeling is van dat diepe verlangen naar verbondenheid enerzijds en van het diepe verlangen naar autonomie anderzijds. Ieder mens voor zich is verantwoordelijkheid voor de wijze waarop hij deze basisverlangens op een evenwichtige wijze nastreeft. Bemiddeling is een werkkader dat aansluit bij het diepe verlangen van mensen om in gemeenschap en in samenwerking te blijven, ondanks en dankzij hun verschillen.

Door te leren bemiddelen, leer je hoe je anderen kunt helpen omgaan met verschillen, terwijl je tegelijk leert om zelf om te gaan met de relatie tussen respect voor jezelf en respect voor de andere.

MEDIV (Mediation Instituut Vlaanderen) werd in 2005 opgericht door Diana Evers en Rudy Vandamme. Enkele jaren later vervoegden Anouk Moors en Luc Vande Reyde het instituut. In 2017 droeg Diana Evers MEDIV over aan Anouk Moors en Luc Vande Reyde. MEDIV is een door de Federale Bemiddelingscommissie Erkend Opleidingsinstituut voor Bemiddeling.

MEDIV is een samengaan van


Contactinformatie

Secretariaat

Je kunt MEDIV bereiken via:

info@mediv.be
Bonheidensteenweg 58
2812 Muizen (Mechelen)
0497 932 866

Locatie trainingen
Rekeningnummer
BTW-nummer

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief