fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Review policy

Wij hechten veel waarde aan evaluaties/ reviews. Hiermee verbeteren wij onze dienstverlening.

Onze uitgangspunten

  • alle evaluaties/ reviews zijn van echte klanten
  • we publiceren enkel inhoudelijk relevante evaluaties/ reviews van tevreden klanten
  • niemand krijgt een beloning, korting of iets anders om een evaluaties/ reviews te schrijven

Verzamelen van evaluaties/ reviews

We vinden het belangrijk dat evaluaties/ reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze dienstenverlening. Daarom krijgen alle deelnemers na afloop van een dienst steeds de mogelijkheid om via een manueel per mail toegezonden evaluatieformulier een quote/ beoordeling/ review te schrijven. De klant kiest zelf of hij al dan niet een reactie toestuurt. Alle evaluaties/ reviews op onze site worden gecontroleerd op echtheid door medewerkers van MEDIV.

Geen betaalde of gesponsorde evaluaties/ reviews

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van evaluaties/ reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat evaluaties/ reviews een zo goed mogelijk beeld geven.

Selectie & publicatie

Evaluaties/ reviews die via MEDIV worden verzameld, worden niet automatisch gepubliceerd op deze website. Ze worden waardevol gebruikt als feedback om onze service en dienstverlening te verbeteren, zodat we onze klanten een optimale ervaring kunnen bieden.

Bij het schrijven van een evaluatie/ review verwachten we dat deze relevant is voor de specifieke dienst. We waarderen zowel positieve als negatieve ervaringen, zolang ze oprecht zijn. Beledigende, haatdragende, racistische, commerciële of niet-relevante (bv. spam) evaluaties/ reviews zijn echter niet toegestaan, evenals valse evaluaties/ reviews. Onze focus ligt op eerlijke feedback.

De evaluaties/ reviews die momenteel op deze site staan, zijn authentieke ervaringen gedeeld door echte klanten. We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de inhoudelijk meest relevante beoordelingen van tevreden klanten, zonder specifieke rangschikking. Taalfouten worden aangepast door MEDIV, reviews kunnen ingekort worden zonder aan de relevantie ervan te raken.

Elke dag streven we er toegewijd naar om elke klant blij te maken, positieve evaluaties/ reviews delen we graag. Klanttevredenheid is voor ons een belangrijke drijfveer, dat willen we graag benadrukken.

Melden van valse evaluaties/ reviews

Als je een evaluatie/ review op deze website tegenkomt waarvan je vermoedt dat het niet om een echte evaluatie/ review gaat, kan je deze rapporteren. Daarvoor neem je contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je om welke evaluatie/ review het gaat. MEDIV zal daarop de echtheid van de evaluatie/ review valideren. Blijkt deze effectief vals te zijn, dan zullen wij deze verwijderen. 


Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief