fbpx

Subsidie via de KMO Portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun (tot 30%) krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor uw bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het u eenvoudig om u aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

MEDIV is een erkende dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, pijler Opleidingen. Ons erkenningsnummer voor Opleidingen is DV.O105551

1 Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?
De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees de voorwaarden.

2 Hoeveel subsidies kan ik krijgen?
Kleine en middelgrote ondernemingen sparen jaarlijks 7.500 euro uit met de kmo-portefeuille. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Weet u niet zeker of u een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek de categorieën.

3 Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?
Met de kmo-portefeuille investeert u in opleidingen en trainingen voor uw personeel. Daarnaast krijgt u subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners. Ontdek de mogelijkheden.

4 Subsidies aanvragen en ontvangen
Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet u gewoon online. Ook uw subsidies vraagt u eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus. Registreer nu

5 Subsidies stopzetten en terugbetaling
U zet uw subsidie-aanvraag stop wanneer u wilt. Dat doet u via de website.

MEDIV: Erkend opleidingsinstituut voor Bemiddeling | Omgaan met conflictueuze verschillen | Geweldige Communicatie

MEDIV NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan best in op onze nieuwsbrief.

captcha 

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: