fbpx

Subsidie via de KMO Portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun (tot 30%) krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor uw bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het u eenvoudig om u aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

MEDIV is een erkende dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, pijler Opleidingen. Ons erkenningsnummer voor Opleidingen is DV.O105551

1 Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?
De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees de voorwaarden.

2 Hoeveel subsidies kan ik krijgen?
Kleine en middelgrote ondernemingen sparen jaarlijks 7.500 euro uit met de kmo-portefeuille. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Weet u niet zeker of u een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek de categorieën.

3 Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?
Met de kmo-portefeuille investeert u in opleidingen en trainingen voor uw personeel. Daarnaast krijgt u subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners. Ontdek de mogelijkheden.

4 Subsidies aanvragen en ontvangen
Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet u gewoon online. Ook uw subsidies vraagt u eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus. Registreer nu

5 Subsidies stopzetten en terugbetaling
U zet uw subsidie-aanvraag stop wanneer u wilt. Dat doet u via de website.

MEDIV: Erkend opleidingsinstituut voor Bemiddeling | Omgaan met conflictueuze verschillen | Geweldige Communicatie

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: