fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Incompany trainingen / op maat

wordcloud

Naast het open aanbod biedt MEDIV ook interactieve en praktijkgerichte incompany-trainingen aan. Onze trainers brengen hun expertise op vlak van bemiddeling, deep democracy, geweldige communicatie en conflicthantering graag tot in uw bedrijf of organisatie.

Wens je graag een incompany activiteit te organiseren, stel gerust je vraag via onderstaand formulier of neem contact op met Luc Vande Reyde op 0497 932 866.


KMO-PORTEFEUILLE

De incompany-trainingen van MEDIV komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie/bedrijf, wordt tot 30% van de kostprijs gesubsidieerd door de overheid). Lees hier meer over de KMO-portefeuille.

logo kmo 270

VIVO

Laat je opleiding subsidiëren via het vormingsbudget van VIVO. Als sectoraal expertisecentrum voor vorming en opleiding informeert en ondersteunt VIVO werknemers én organisaties uit de sociale sector. Meer info.

Logo VIVO

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief