fbpx

De Kunst van het Middelen en Bemiddelen

Middelen is een gesprek waarin je samen over een verschilpunt praat. Daarbij maak je de keuze om elkaars standpunt, gevoel, belang en inzet eerst te erkennen. Als die erkenning goed gebeurt, is er meer kans dat je er samen uitgeraakt.
Auteurs: Diana Evers & Rudy Vandamme
Array
Prijs
Verkoopprijs: 14,95 €
Verkoopprijs zonder BTW: 14,10 €
Korting
Bedrag BTW0,85 €
Standaard prijs:

Middelen is een gesprek waarin je samen over een verschilpunt praat. Daarbij maak je de keuze om elkaars standpunt, gevoel, belang en inzet eerst te erkennen. Als die erkenning goed gebeurt, is er meer kans dat je er samen uitgeraakt. Eerst wederzijdse erkenning, dan praten over oplossingen!

Met deze methode kun je zelf aan de slag onder partners, familie, jongeren, buren, collega’s, leidinggevenden en medewerkers, vertegenwoordigers, enz.

Bemiddelen is een gesprek onder leiding van een geschoold iemand. De bemiddelaar helpt je middelen rond een verschilpunt. Daarom is middelen De basis van elke bemiddeling. Dat betekent dat de bemiddelaar eerst voor wederzijdse erkenning zorgt.

De kunst van het middelen en bemiddelen is een uitgave van MEDIV, Mediation Instituut Vlaanderen.

Kalender

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

captcha 

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidensteenweg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: