fbpx
Geen afbeelding ingesteld

Ruzie in de relatie

Dit boek biedt concrete handvatten om positief om te gaan met ruzies in de relatie, gebaseerd op de theorie over conflictescalatie van Friedrich Glasl. Naast theorie komen ook alledaagse, sprekende voorbeelden aan bod.
Auteurs: Friedrich Glasl, Lianne van Lith, Jocelyn Weimar
Array
Prijs
Verkoopprijs: 24,90 €
Verkoopprijs zonder BTW: 23,49 €
Korting
Bedrag BTW1,41 €
Standaard prijs:

Tegenwoordig vormt liefde meestal het fundament van een partnerrelatie. We hopen deze liefde voor altijd te koesteren. Toch worden jaarlijks veel liefdesrelaties verbroken: ruzies zorgen voor trouble in paradise. Dat is jammer, want juist door de wederzijdse verwijten wordt duidelijk wat om aandacht vraagt binnen de relatie. Immers, achter elk verwijt schuilt een wens.

Ruzies ontstaan door meningsverschillen. Hoe kun je daar constructief mee omgaan? Op welke manier kun je ervoor zorgen dat je de kracht van het oneens zijn in het voordeel van jullie relatie laat werken? Hoe kun je investeren in een goed potje ruziemaken, zodat jullie relatie weer liefdevol wordt?

Friedrich Glasl, Lianne van Lith en Jocelyn Weimar geven concrete handvatten hoe je positief kunt omgaan met ruzies in de relatie. Ze bespreken de verschillende patronen en gradaties die kenmerkend zijn voor relatieconflicten. Ze baseren zich hierbij op de theorie over conflictescalatie van Friedrich Glasl. Daarnaast bespreken ze in dit boek liefde en relaties in het algemeen en geven ze een kort overzicht van de geschiedenis van relaties.

In Ruzie in de relatie wisselen theorie en alledaagse, sprekende voorbeelden elkaar af. Het maakt dit boek voor iedereen interessant om te lezen, of je nu in een relatie zit of er beroepshalve mee te maken hebt.

Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 216

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: