Wat nu?

In dit boek doet Donald MacGillavry, de grondlegger van de scheidingsbemiddeling in Nederland, verslag van zijn meer dan dertig jaar ervaring.
Auteur: Donald MacGillavry
Array
Prijs
Verkoopprijs: 18,17 €
Verkoopprijs zonder BTW: 17,14 €
Korting
Bedrag BTW1,03 €
Standaard prijs:

In dit boek doet Donald MacGillavry, de grondlegger van de scheidingsbemiddeling in Nederland, verslag van zijn meer dan dertig jaar ervaring. Met verwijzing naar de theoretische achtergronden gunt hij de lezer een kijkje in zijn keuken. Hoe hij denkt, hoe hij werkt, met welke problemen hij keer op keer wordt geconfronteerd. Hij geeft tal van voorbeelden uit zijn praktijk. Wie Donald kent hoort hem praten als hij dit leest.

In het boek zit een DVD waarin hij zijn werkwijze toelicht. De DVD wordt afgesloten met een kort interview met Sjoerd Homminga die ruim 13 jaar intensief met hem heeft samengewerkt. Dit boek is ‘must’ voor iedere mediator die zich wil bekwamen in de  echtscheidingsbemiddeling.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blijf je graag op de hoogte van ons reilen en zeilen, abonneer je op onze nieuwsbrief

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op:

   

Belangrijke wijzigingen in de KMO-portefeuille

Belangrijk bericht voor wie gebruik maakt van de KMO-portefeuille! De Vlaamse overheid heeft beslist deze bij te sturen vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% (voorheen 40%) steun genieten, een middelgrote onderneming 20% (voorheen 30%) steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.

Wil je dus nog graag de maximale subsidie van 40% ontvangen via KMO, schrijf je dan in voor 30 november en registreer de opleiding ook voor 1 december in de KMO-portefeuille zelf.

MEDIV heeft voor 2019 nog een aantal bijscholingen op het programma staan. Ook het programma voor 2020 staat ondertussen online. Maak snel je keuzes. Klik hier voor een overzicht: https://mediv.be/opleidingsaanbod