fbpx

Blijven ademen

* Een werkboek om op een gezonde manier te leren omgaan met stress
* In amper 3 × 6 minuten per dag
* Beide auteurs zijn ervaringsdeskundigen: ze weten wat een burn-out is
Auteurs: Katrien Geeraerts / Louis Van Nieuland
Array
Prijs
Verkoopprijs: 19,99 €
Verkoopprijs zonder BTW: 18,86 €
Korting
Bedrag BTW1,13 €
Standaard prijs:

Herken de stressmechanismen van je lichaam en geest en leer om stress daadwerkelijk te reduceren, zodat je verlost raakt van stressgerelateerde klachten. De effecten van hartcoherentie zijn meetbaar met behulp van bio-feedback apparatuur. De auteurs geven advies over apps die jou kunnen ondersteunen tijdens de training en over biofeedback toestellen als je zelf controlemetingen wenst uit te voeren. Dit boek wordt jouw personal coach!

Stressmanagement, bemiddeling, conflicthantering en vooral onbevooroordeeld actief luisteren vormen de hoekstenen van Louvanie, de praktijk van LOUIS VAN NIEULAND. Sinds 2012 geeft hij hartcoherentietraining in de Sint-Jozefkliniek te Bornem. Uit deze samenwerking met artsen en paramedici ontstond het stressmanagementcentrum Revida. Door het doceren van hartcoherentie aan professionals creëert hij een kwalitatief netwerk van hartcoherentiecoaches in Vlaanderen. Hij bedacht het vierstappenplan dat de basis vormt van dit boek.

KATRIEN GEERAERTS is licentiate in de biomedische wetenschappen en medisch laboratoriumtechnologe. Ze heeft altijd in het bedrijfsleven gewerkt, maar na een burn-out gaf ze haar professionele leven een andere wending. Ze volgde een opleiding als hartcoherentietrainer bij Louis en werkt nu fulltime als hartcoherentiecoach, heeft een eigen praktijk in Zemst en werkt in een groepspraktijk voor gezondheid en welzijn in Mechelen.

Kalender

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

captcha 

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidensteenweg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: