fbpx

Lui leiderschap & krachtig kaderen

Hoe als leidinggevende te werken aan Deep Democracy.
Auteur: Stephanie van Rossum
Array
Prijs
Verkoopprijs: 22,95 €
Verkoopprijs zonder BTW: 21,65 €
Korting
Bedrag BTW1,30 €
Standaard prijs:

Er zit veel meer wijsheid in teams dan er benut wordt. Deep Democracy is een effectieve methode waarmee je als leidinggevende dit potentieel binnen je team ophaalt en inzet. Hoe geef je dat vorm vanuit jouw rol? Wil je vooral degene zijn die de meeste besluiten neemt of wil je die leider zijn die inspireert, motiveert en volop gelooft in de potentie van zijn team?

Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen bevat veel praktische tools, voorbeelden en inzichten gebaseerd op de leiderschapsvariant van de Lewis Deep Democracy-methode: CoResolve. Het toepassen van de CoResolve-tools en -inzichten levert betere besluiten, een betere samenwerking, meer eigenaarschap, grotere betrokkenheid en werkplezier op.

In dit boek deelt Stephanie van Rossum een nieuwe kijk op leiderschap en het functioneren van teams. Zij rekent af met oude paradigma’s, bijvoorbeeld dat leidinggevenden het altijd het beste weten. Ze geeft antwoord op de zeven meestgestelde hoe-vragen die door leidinggevenden in haar trainings- en begeleidingstrajecten gesteld zijn. Met dit praktische boek kun je als leidinggevende zelf aan de slag om te werken aan een veilig team waarin ook de minderheidsstem benut wordt in de besluitvorming.

Stephanie van Rossum (1972) is een ervaren procesbegeleider, (team)coach en trainer op het gebied van persoonlijke, leiderschaps- en teamontwikkeling. Als gecertificeerd CoResolve-instructor traint ze leiders in het werken volgens de methodiek van Deep Democracy. Sinds 2021 werkt zij vanuit haar onderneming CoResolvers, gebaseerd op de CoResolve-methode die voortgekomen is uit Deep Democracy.

Kalender

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

captcha 

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidensteenweg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: