fbpx

DVD conflicten op de werkvloer (Kenneth Cloke)

Verslag van het MEDIV congres 2011 met centrale gast dr. Kenneth Cloke, directeur Center for Dispute Resolution in de Verenigde Staten en president Mediators Beyond Borders.
Engelstalige DVD, niet ondertiteld
Array
Prijs
Verkoopprijs: 25,00 €
Verkoopprijs zonder BTW: 23,58 €
Korting
Bedrag BTW1,42 €
Standaard prijs:

Op 4 en 5 mei 2011 had Mediation Instituut Vlaanderen (Mediv) de eer om dr. Kenneth Cloke, directeur Center for Dispute Resolution in de Verenigde Staten en president Mediators Beyond Borders, uit te nodigen binnen haar organisatie. Meer dan 200 deelnemers participeerden aan dit boeiende congres.

Kenneth Cloke is een wereldvermaard conflictspecialist en mediator met meer dan drie decennia ervaring in het oplossen van conflicten en diverse publicaties op zijn naam.

Hij liet een diepe indruk na op zijn toehoorders en bood veel om over na te denken en te beleven. Een deelnemer schreef: "Ken Cloke tilde ons voorbij de conventionele grenzen van conflictresolutie. Hij is een groot leraar, trainer en inspirator. Zijn ideeën vormen een gewaagd avontuur. Beluister en lees hem op uw eigen risico – en de beloning is groot!"

Mediv is verheugd u de conferenties van Kenneth Cloke op een professioneel ontworpen dvd te kunnen aanbieden.

  • een bijzonder instrument om uw inzichten rond conflictaanpak te verdiepen
  • speciaal ontwikkeld om te gebruiken in training en vorming
  • ideaal voor een teambuilding of een verbeteringstraject
  • didactisch te gebruiken in onderricht, intervisie,...
  • een instrument met talrijke HR mogelijkheden

Deze dvd bestaat uit verschillende hoofdstukken om vlot te kunnen switchen in de inhoud en bevat de powerpoint presentaties uit de conferenties.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Wat nu?DVD Conflicten - Friedrich Glasl