fbpx

Je wist waar je aan begon

Vanuit persoonlijke verhalen toont auteur Anja Pairoux hoe iedere plusouder via eenvoudige denkoefeningen inzicht kan verschaffen in hun unieke situatie.
Auteur: Anja Pairoux
Array
Prijs
Verkoopprijs: 19,90 €
Verkoopprijs zonder BTW: 18,77 €
Korting
Bedrag BTW1,13 €
Standaard prijs:

In 7 stappen naar een gelukkiger samengesteld gezin

De rol van ouder is sowieso al niet gemakkelijk, maar als je als ‘nieuwe’ mama of papa in een gezin terecht komt dat niet het jouwe is, kom je nog vaker voor situaties en vragen te staan waar geen pasklaar antwoord voor is. Bovendien hangt er rond de problematiek van de samengestelde gezinnen nog steeds een taboe, waardoor veel plusouders het gevoel krijgen dat ze alleen staan met hun gevoelens. De uitspraak ‘je wist waar je aan begon’ heeft elke plusouder waarschijnlijk ooit al moeten aanhoren. En klopt hoegenaamd niet. Het werkboek ‘Je wist waar je aan begon!?’ wil plusouders leren om zichzelf in zeven stappen te coachen naar een nieuw evenwicht.

Vanuit persoonlijke verhalen toont auteur Anja Pairoux hoe iedere plusouder via eenvoudige denkoefeningen inzicht kan verschaffen in hun unieke situatie. Om op die manier harmonie te vinden in hun nieuwe gezin en de slaagkansen ervan aanzienlijk te verhogen. Anja Pairoux is zelf plusmoeder van een zoontje en geeft professionele begeleiding als plusoudercoach. Ze schreef dit boek op basis van haar eigen ervaringen en op basis van de verhalen uit haar praktijk.