fbpx

Systemisch kijken in familiale bemiddeling

Inhoud

Als sociaal wezen zijn we verbonden in netwerken met vele andere mensen. We maken deel uit van dynamische systemen. Hoe we functioneren heeft niet enkel met onszelf te maken. We worden voortdurend beïnvloed door die systemen.

In die systemen heeft iedereen een eigen plek. Die kan groot zijn of klein. Die kan bij je passen of juist helemaal niet. In die systemen zit een bepaalde ordening. De ene kwam eerder dan de andere (tijd). Sommige mensen volgen anderen leiden (rangorde). En systemen streven ook naar een balans van geven en nemen tussen de verschillende leden. Systemen hebben een oorsprong en een bestemming.

De ruimte tussen mensen wordt ook weleens het ‘wetende veld’ genoemd. Via ons lichaam kunnen we voeling krijgen met de systeemdynamiek en dat veld. Ons lichaam is in staat precies waar te nemen wat er nodig is om een systeem weer in een gezonde beweging te krijgen.

Een systeemopstelling is een concrete methodiek waarbij we proberen af te stemmen op dat wetende veld. We doen dat door mensen of voorwerpen in de ruimte te plaatsen als representant voor de leden van dat systeem. Dit genereert naast verrassende inzichten, nieuwe mogelijkheden om verder te ontwikkelen. In plaats van oplossingen te bedenken, spreken we maximaal de oplossingsenergie aan die in het systeem besloten ligt.

Doelgroep: bemiddelaars, juristen, juridische adviseurs, coaches, hr-medewerkers, therapeuten, ocmw-medewerkers, artsen

Praktisch

  • Datum: 23 februari 2021
  • Uren: 9u30 tot 16u30
  • Plaats: Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen (Mechelen). Indien fysieke samenkomst niet mogelijk blijkt, wordt deze bijscholing online via Zoom verzorgd
  • Vroegboekprijs: € 200 (excl. btw) | € 242,00 (incl. btw) - Geldig tot 31 december 2020
  • Standaardprijs: € 250 (excl. btw) | € 302,50 (incl. btw)
  • Maaltijd en drankpauzes inbegrepen in de prijs
  • Erkend door de Federale Bemiddelingscommissie - Aantal uren effectieve opleiding: 6u.

Trainer

Hlogo kmo 270ieronder de opsplitsing van de bedragen indien u beroep doet op KMO Portefeuille:
Bedrag rechtstreeks aan Mediv te storten: € 52,50
Projectbedrag in te dienen bij KMO: € 250,00 (afhankelijk van de grootte van uw onderneming, wordt tot 30% van dit projectbedrag gesubsidieerd door de overheid)

evenement eigenschappen

Datum/data 23-02-2021
Prijs per persoon €302,50
Locatie Mechelen

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: