fbpx

Laat je talenten floreren en speel in op je valkuilen

Inhoud

Talent is relationeel en ontwikkelt zich in de relatie met anderen. Interactie met anderen is niet weg te denken in zowel ons professioneel als privéleven. Vandaar is het ‘key’ om je eigen talenten én die van anderen te herkennen en optimaal te benutten.

In deze workshop gaan we concreet aan de slag met talenten, gebaseerd op het gedachtengoed van Luk Dewulf. Je leert hoe je je eigen sterktes én die van anderen/cliënten kan herkennen, hoe je talent kan inzetten en hoe je kan inspelen op valkuilen verbonden aan die talenten. We gaan daarnaast ook aan de slag met belemmerende gedachten, die de kracht van onze talenten kunnen boycotten.

Je gaat naar huis met een persoonlijk talentenprofiel en een concreet toepasbaar persoonlijk ontwikkelingsplan. Verwacht je aan een leerrijke dag met meer (zelf)inzicht en een heleboel concrete tips en tricks om toe te passen in je werk én daarbuiten.

Doelgroep: deze bijscholing focust op iedereen die wil bijleren over zijn/haar talenten, hoe deze optimaal in te zetten in het kader van een (bemiddelings-)gesprek of onderhandeling en hoe in te spelen op valkuilen. De workshop biedt concrete tips en tools voor leidinggevenden, bemiddelaars, advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen en iedereen die zich in interactie met cliënten/collega’s (nog) meer wil richten op een constructieve aanpak.

Praktisch

  • Datum: 25 oktober 2022
  • Uren: 9u30 tot 16u30
  • Plaats: MEDIV-huis Hasselt (Luikersteenweg 83)
  • Standaardprijs: € 250 (excl. btw) | € 302,50 (incl. btw)
  • Maaltijd en drankpauzes inbegrepen in de prijs
  • Erkenning door de Federale Bemiddelingscommissie voor 6u permanente vormingsuren

Trainer

Hlogo kmo 270ieronder de opsplitsing van de bedragen indien u beroep doet op KMO Portefeuille:
Bedrag rechtstreeks aan Mediv te storten: € 52,50
Projectbedrag in te dienen bij KMO: € 250,00 (afhankelijk van de grootte van uw onderneming, wordt tot 30% van dit projectbedrag gesubsidieerd door de overheid)

evenement eigenschappen

Datum/data 25-10-2022
Prijs per persoon €250,00
Locatie Hasselt

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2
  • 3

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: