fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ann Wilsens

Ann Wilsens

Ann Wilsens is bemiddelaar in burgerlijke zaken, handelszaken, familiale en sociale zaken, advocaat aan de balie van Leuven, voordien Brussel, en heeft ruime ervaring als leidinggevende in diverse managementfuncties in advocatenkantoren.

Na jarenlang in een internationale context aan uiteenlopende conflicten te hebben gewerkt, werden voor Ann de limieten van het klassiek juridische kader om conflicten op te lossen steeds duidelijker. Ann zette meer en meer in op bemiddelingen en bemiddelingsgericht werken zowel als advocaat als binnen haar managementfuncties. Door op een meer constructieve en creatieve wijze met verschillen om te gaan en anders/bewuster te communiceren, wordt het duidelijk waarom iets belangrijk is voor de ander en voor onszelf, worden win-win oplossingen mogelijk, conflicten vermeden en kunnen relaties verbreed en verdiept worden. Vandaag deelt Ann met passie en plezier haar inzichten en methodieken om jezelf te verrijken, ieders welzijn te vergroten, duurzame oplossingen te vinden en authentieke relaties en samenwerkingen mogelijk te maken.

Meer info: www.reconnecttoday.eu


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief