fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Claude Vandevoorde

Claude Vandevoorde

Claude Vandevoorde (1973) studeerde sociaal werk, theologie en religiewetenschappen, vredesethiek en familiale bemiddeling aan de KULeuven. Hij studeerde af in 2008 als master européen en médiation et la gestion des conflits aan het Institut Universitair Kurt Bösch in Zwitserland. De titel van zijn masterthesis luidt: Workplace conferencing. Transformatieve problem-solving mediation als uitdrukking van een conflictvriendelijke organisatiecultuur.

Hij is als wetenschappelijk medewerker en docent conflictbemiddeling verbonden aan de KULeuven en is tevens docent aan de hogeschool Vives West-Vlaanderen voor de programma's onderhandelen en bemiddelen. Een aantal jaren terug ontwikkelde hij een conflictbeleid in een supra-regionaal Vlaams ziekenhuis en werkte er als zorgmanager, bemiddelaar, conflictcoach en procesbegeleider. Als psychotherapeut (experiëntieel gestalttherapeut), relatietherapeut en bemiddelaar is hij verbonden aan de groepspraktijken De Verbinding (Ruiselede) en En Route (Kortrijk). Met zijn eigen praktijk AlterSense Oplossingsgericht samenwerken biedt hij bemiddeling, coaching en procesbegeleiding in organisaties waarbij de omgang met culturele, structurele en interpersoonlijke verschillen aan de orde is. Claude is geboeid door menselijke groei- en transformatieprocessen en houdt van lezen, schrijven, reizen en het beoefenen van Aikido.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief