fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Diana Evers

Diana Evers

Diana Evers (1950) is trainster en supervisor. In 1994 organiseerde ze de eerste opleiding in scheidingsbemiddeling in Vlaanderen binnen de Welzijnssector. Van 2000 tot 2008 was ze praktijktrainster in de bemiddelingsopleiding van de KULeuven. Vanaf 1999 was zij de vaste opleidster bemiddeling binnen het Vlaamse Notariaat. In de voorbije 20 jaar leidde zij meer dan duizend notarissen, rechters, advocaten, welzijnswerkers, therapeuten, buurtwerkers en schaderegelaars op tot bemiddelaar.

In 2005 richtte ze samen met Rudy Vandamme het Mediation Instituut Vlaanderen op, een opleidingsinstituut voor bemiddelaars erkend door de Federale Bemiddelingscommissie.

Als bemiddelaar heeft ze honderden mensen bijgestaan in gesprekken om doorheen hun conflicten tot een gezamenlijke uitkomst te komen.

Diana Evers gelooft in de onderlinge verbondenheid ondanks en dankzij de verschillen. Zij zoekt en stimuleert in mensen hun vermogen om zichzelf te zijn in verbondenheid met anderen. Levensvreugde, beweging, nieuwsgierigheid en ontwikkeling kenmerken haar.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief