fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dirk Jordaens

Dirk Jordaens

Dirk Jordaens is erkend  bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en in sociale zaken. Hij is bovendien deeltijds ombudsman binnen GZA-ziekenhuizen. 
Dirk heeft meer dan twintig jaar ervaring als leidinggevende binnen zowel de privé-sector (banken) als de Vlaamse overheid. 
Hij is zeer geboeid door conflicten in een zeer hoge escallatiegraad en kijkt graag naar wat er daar toch nog mogelijk is. 
Dirk heeft de stellige overtuiging dat mens zijn ligt in de verbinding die we te maken hebben met onszelf, met andere mensen, de wereld, de natuur. Maar dat we ook moeten accepteren dat dat niet altijd lukt én dat we altijd moeten blijven proberen... ergens voorbij de verschillen.
Dirk laat zich sterk inspireren door het gedachtengoed van Deep Democracy (facilitator Level 4) en nog meer door De Anatomie van de Vrede (Arbinger Institute) vanuit het besef dat het niet altijd zinvol is om te kijken naar schuld en onschuld maar wel naar ieders bijdrage in een conflict.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief