fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gjalt Schippers

Gjalt Schippers

Gjalt Schippers is sinds 1997 werkzaam voor De Langhenkel groep. In zijn functie van staffunctionaris verzorgt hij o.a. cursussen, opleidingen en (communicatie) trainingen, zowel intern als extern, op het gebied van het bestuursrecht (o.a. Ministerie van Justitie/Sociale Zaken en werkgelegenheid, permanente educatie voor gerechtsdeurwaarders, gemeentelijke diensten e.a.); auteur van diverse artikelen, gepubliceerd in o.a. Sociaal Bestek, Nederlands Juristenblad, OCMW-visies (Belgie) en De Langhenkel Nieuwsbrieven; auteur van diverse boeken waaronder de Praktijkpocket Algemene wet bestuursrecht de Implementatiepocket 4e tranche Awb en de Uitsprakenbundel bestuursrecht.

Co-auteur van diverse andere uitgaven van De Langhenkel Groep; verzorgen presentaties nieuwe wetgeving voor  o.a. gemeenteraden, raadsgriffies en vakafdelingen; ontwerper van meerdere gemeentelijke verordeningen, ontwikkelen werkprocessen en uitvoeringsbesluiten in het kader van nieuwe wetgeving.

Als mediator hij zich heeft gespecialiseerd in conflicten met de overheid als procespartij. Voorzitter van het Platform verhaal, terug- en invordering Oost Nederland (= samenwerkingsverband 42 gemeenten).

Daarnaast is Gjalt voorzitter van de landelijke bezwarencommissie bij de Raad voor Rechtsbijstand inzake geschillen van en over mediation en mediators, gerechtstolken en vertalers, bewindvoerders beschermingsbewind en schuldsanering.

Gjalt heeft als opleiding de studie Nederlands Recht gevolgd in de richting Staats- en bestuursrecht.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief