fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hilde Gaublomme

Hilde Gaublomme

Hilde is master en geaggregeerde in de rechten (KULeuven) en studeerde ook fiscale wetenschappen aan de FHS Brussel. Ze begeleidde de afgelopen 35 jaar diverse ondernemingen in verandering, als juridisch en fiscaal adviseur, en als docent en trainer. Ze deed dat de afgelopen twintig jaar binnen Grant Thornton, waar ze als vennoot tot eind 2022 verantwoordelijk was voor de afdeling Private Client Services. Ze was er ook lange tijd eindverantwoordelijke voor het HR-beleid. Ze is een een groot supporter van ondernemerschap en leiderschap in al zijn vormen.

Ze zag vele aandeelhouders, bedrijfsleiders, managers, medewerkers dagelijks omgaan met diverse uitdagingen, waar (meer nog dan de technische aspecten) communicatie en relaties een belangrijke rol speelden. Daarom ging ze op zoek naar manieren om organisaties strategischer, overkoepelender en mensgerichter te ondersteunen. Na een managementopleiding als adviseur in familiebedrijven (EMS Brussel, 2012), volgde ze ook diverse opleidingen in bemiddeling, coaching en systemische facilitering van groepen. Sinds 2015 is ze erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken (MEDIV), sinds 2020 ook in sociale zaken (People Interaction). Ze is EMCC geaccrediteerd mentor en coach en volgde ook een jaartraject bij Philippe Bailleur en Leanne Steeghs rond systemisch werken in organisaties (HRDA).

Vanaf 2015 bouwde ze haar eigen bemiddelingspraktijk uit. Naast het bemiddelen van conflicten tussen aandeelhouders, bedrijfsleiders, bestuurders en teams, ondersteunt ze organisaties op sleutelmomenten van groei en verandering. Ze faciliteert overleg rond heldere en voor iedereen verstaanbare doelstellingen en afspraken. Ze ondersteunt reflectie (systemische coaching), planning (strategische procesbegeleiding) en communicatie (facilitering van teamcommunicatie en -interactie). Streefdoel: enthousiast samenwerken, mét resultaat.

Meer informatie vind je op haar website (www.hildegaublomme.be).


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief