fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kathleen Croes (†)

Kathleen Croes (†)

Zaterdagavond 4 juni 2022 om 22u33 liet onze dierbare collega Kathleen Croes het leven los. Uitgerekend op de dag dat ze een groot feest zou geven om ‘t leven te vieren, liet ze deze vorm los. Omringd door haar kinderen, haar broer en zijn partner, haar levenspartner en haar beste vrienden rondde ze in rust haar 51 jaar op de wereld af.

Pas een zestal weken geleden voor haar heengaan, heeft Kathleen haar trainingswerk gestopt. Tot de laatste dagen waren de gesprekken waarin ze sprak over haar passie en over geweldloos leven de momenten waarop sprankels van leven en licht in haar ogen schenen. Van de wereld een plek maken waarin we elkaar kunnen ontmoeten voorbij goed en kwaad was haar levensmissie.

Wij zijn vereerd dat Kathleen onze vriendin en collega was - haar schoonheid en kracht geven een glans aan MEDIV en aan ons allemaal die nooit verloren zal gaan. 

Reis goed naar de andere kant. 
Je liet alleen maar liefde na.

------

Kathleen Croes was erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en erkend familiaal bemiddelaar. Zij was van opleiding licentiaat in de handels- en bestuurswetenschappen en heeft jarenlang een familiale KMO geleid, hetgeen haar hielp bij het bemiddelen in zakelijke conflicten en in familiebedrijven.  Kathleen bemiddelde dagelijks en had samen met Anouk Moors en Sandra Swers een groepspraktijk. Bij MEDIV droeg Kathleen zorg voor de specialisatie bemiddeling in burgerlijke en handelszaken, gaf ze de opleiding bemiddelen in familiebedrijven en was ze trainer in diverse bijscholingen.

‘Het geeft me telkens weer voldoening te zien hoe mensen er door een bemiddelende aanpak, ondanks de verschillen en emoties, in slagen te komen tot duurzame oplossingen. Ik ervaar het als zeer verrijkend om mijn taak als bemiddelaar te combineren met mijn opdracht als trainer. Telkens weer beleef ik hoe beide werkzaamheden elkaar versterken en aan elkaar bijdragen. Het geeft me veel voldoening om met een groep aan de slag te gaan en mijn visie, kennis en ervaring te delen. Dit met als doel samen betere bemiddelaars te worden en ons inzicht in conflicten en de gepaste hantering ervan te verdiepen.’


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief