fbpx

Kathleen Croes

kathleen croesKathleen Croes is erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en erkend familiaal bemiddelaar. Zij  is van opleiding licentiaat in de handels- en bestuurswetenschappen en heeft jarenlang een familiale KMO geleid, hetgeen haar helpt bij het bemiddelen in zakelijke conflicten en in familiebedrijven.  Kathleen bemiddelt dagelijks en heeft samen met Anouk Moors en Sandra Swers een groepspraktijk. Bij Mediv draagt Kathleen zorg voor de specialisatie bemiddeling in burgerlijke en handelszaken, geeft ze de opleiding bemiddelen in familiebedrijven en is ze trainer in diverse bijscholingen.

‘Het geeft me telkens weer voldoening te zien hoe mensen er door een bemiddelende aanpak, ondanks de verschillen en emoties, in slagen te komen tot duurzame oplossingen. Ik ervaar het als zeer verrijkend om mijn taak als bemiddelaar te combineren met mijn opdracht als trainer. Telkens weer beleef ik hoe beide werkzaamheden elkaar versterken en aan elkaar bijdragen. Het geeft me veel voldoening om met een groep aan de slag te gaan en mijn visie, kennis en ervaring te delen. Dit met als doel samen betere bemiddelaars te worden en ons inzicht in conflicten en de gepaste hantering ervan te verdiepen.’

Info:  www.via-bemiddeling.be    www.connectplus.be

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2
  • 3

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: