fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lili Matthijs

Lili Matthijs

Lili werkt al bijna haar ganse loopbaan met én voor mensen , teams en organisaties. Als jonge professional startte ze met rekrutering en selectie van zeer uiteenlopende profielen. Daarna werd ze trainer in communicatie en arbeidsattitudes bij de overheid, in de profit en non-profit sector. Daarnaast deed ze vooral soft HR en coaching.

Bij Odisee doceert en coacht ze studenten personeelswerk in gespreksvaardigheden en ondersteunt ze ook bij andere praktijkopdrachten.

Als coach en sociaal bemiddelaar helpt ze medewerkers, teams en leiders sterker te zijn in relaties, zodat ze prettiger en met meer goesting communiceren, samenwerken en leven. Ze gelooft sterk dat daarvoor verschillende invalshoeken en inzichten nodig zijn. Lili ziet zichzelf als een verbinder en bruggenbouwer via het aanreiken van vragen, perspectieven en verhalen. Ze is Practitioner en believer van Deep Democracy.

Die filosofie neemt ze graag mee in tal van interventies. In haar werk slaagt ze er telkens in veiligheid, lichtheid en humor te creëren.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief