Liliane Gepts

Liliane GeptsLiliane Gepts is fiscaal jurist en bemiddelaar in Familiale, Burgerlijke en Handelszaken. Zij heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van families in juridisch-fiscale aangelegenheden. Gaandeweg is zij er meer en meer van overtuigd geraakt dat de relationele aspecten, die in ieder gezin een eigen specifieke vorm aannemen, van even groot belang zijn als een degelijk fiscaal juridische ondersteuning. In haar advies is zij bemiddelingsgericht. Bij haar bemiddeling kan ze het juridisch kluwen snel doorgronden en zo ruimte scheppen om naar de kern van de kwestie te gaan.

Met deze specifieke aanpak helpt zij haar klanten in Het Huis van de Erfenis (Amani Consult bv ovv bvba) dat zij heeft opgericht te Merelbeke en waarin zij fiscaal en juridisch advies geeft in vermogens- en successieplanning en bemiddelt in erfenisaangelegenheden. Daar waar bemiddeling niet mogelijk is ondersteunt zij - als nalatenschapscoach - individuele betrokkenen om op een andere manier met de kwestie om te gaan.

Met haar ervaring helpt zij ook de Gentse buren op weg naar een oplossing om op een verdraagzame manier naast elkaar te leven.

Loopbaan en functies:
Fiscaal jurist bij Tiberghien
Senior Tax Manager bij KPMG Belastingconsulenten
Legal & Tax Adviser bij Petercam
Freelance medewerker – jurist-bemiddelaar bij NOTAS Geassocieerde notarissen
Freelance medewerker – specialist successieplanning bij Bofidi Accountants
Gastspreker “Erfenisconflicten” in het college “Personen- en Samenlevingsrecht” van Prof. Ch. Declerck – Universiteit Hasselt

Publicaties:
“Erfenisconflicten: relationele aspecten ter ondersteuning van een duurzame successieplanning” in Nederlands-Vlaams Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement, 2016 (20), 21-36.

www.AmaniConsult.be

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: