fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nele Van Daele

Nele Van Daele

Nele Van Daele is een erkende relatie- en systeemtherapeut, klinisch psycholoog, seksuoloog en bemiddelaar. Haar passie voor menselijke relaties heeft haar gedreven om zich verder te specialiseren.

Nele heeft verschillende opleidingen gevolgd in Emotionally Focused Therapy (EFT) om beter te kunnen inspelen op de vragen en behoeften van koppels in crisis. In 2018 voltooide ze ook een opleiding tot familiaal bemiddelaar, waarbij ze zich richtte op het toepassen van dit model binnen de bemiddelingscontext.

Ze vindt het vreemd dat we op school wel leren over vakken als fysica en wiskunde, maar niet over menselijke relaties. Dit heeft haar nog meer gemotiveerd om zich te specialiseren in het begrijpen en verbeteren van menselijke relaties.

Tussen 2007 en 2022 werkt Nele in de geestelijke gezondheids- en welzijnssector binnen verschillende settings, zoals huisartsenpraktijken, centra voor geestelijke gezondheid en ziekenhuizen. Vanaf 2023 is ze voltijds zelfstandig professional in haar eigen praktijk in Gent. Ze richt zich op het bevorderen van gezondere relaties en interacties binnen koppels en andere duo's. Haar doel is om de verbinding te optimaliseren, te herstellen en/of het nemen van weloverwogen beslissingen te ondersteunen.

Met haar sterk gespecialiseerde aanpak in het pragmatisch omgaan met emoties, patronen en interacties, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwd onderzoek, wil Nele inzichten en praktische vaardigheden van relatietherapie toegankelijk maken voor andere domeinen. Ze beschrijft haar aanpak als warm en zakelijk. Haar praktijk is te vinden op www.nelevandaele.be en ze is ook actief op www.couple-up.be.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief