fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Regan Knockaert

Regan Knockaert

Regan werkt als coach, trainer, mediator & process facilitator met focus op het begeleiden van veranderingstrajecten. Het welzijn van medewerkers ontwikkelen is een rode draad doorheen zijn loopbaan. Dit doet hij door interventies op het gebied van stress, conflicten en de laatste jaren vooral rond veilig gedrag. Zijn aanpak kenmerkt zich door een coachende attitude en dialog. Hierdoor maakt hij medewerkers en leidinggevenden bewust van hun eigen denken, voelen en doen. Het persoonlijk leiderschap dat hieruit volgt is een katalysator in verandering. Het leren geven & ontvangen van feedback ziet hij als een sleutelfactor in gezonde (professionele) relaties en veranderingstrajecten.

Specialties: Human Performance, Behavior Based Safety, Leadership Development, Team Development, Spiral Dynamics, Metaprogramma-communicatie & New Media Recruitment


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief