fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sandra Swers

Sandra Swers

Sandra Swers is bemiddelaar / trainer, verbonden aan de via-bemiddeling praktijk.

Sandra is sinds 1996 werkzaam binnen bijzondere jeugdzorg. Ze startte als opvoedster van verschillende leefgroepen in v.z.w. De Wiekslag. In 2006 deed ze 4 jaar ervaring op als pleegzorgbegeleider. Omdat ze verschillende partijen begeleidde, ieder met zijn eigen belangen, vaak tegengesteld aan elkaar, is de nood ontstaan om in 2009 met de opleiding bemiddeling te starten. Hier ontdekte Sandra ook de geweldloze communicatie. Bemiddeling en geweldloze communicatie hebben haar erg verrijkt en veranderd. Om achter de standpunten, de verwijten, de hevige emoties… te luisteren naar wat er echt speelt. Om mensen met elkaar te laten spreken over de onderliggende behoeften en pas van daaruit te bouwen aan oplossingen, geeft haar hoop en houvast.

Sinds 2010 is Sandra werkzaam als familiaal bemiddelaar in de groepspraktijk viabemiddeling. In hetzelfde jaar werd ze er coördinator van een thuisbegeleidingsdienst. De wiekslag koos als één van haar drie pijlers “bemiddelingsgericht werken”. Sandra is hierin referentiepersoon en interne vormer. In 2016 heeft Sandra de jaaropleiding geweldloze communicatie gevolgd en sinds enkele jaren is ze als trainer verbonden aan MEDIV.

Sandra vindt het heerlijk om met anderen te delen wat haar raakt, haar kleurt, haar bezielt, haar ondersteunt, haar beweegt… en vermits behoeften universeel zijn, ook anderen kan raken, kleuren, bezielen, ondersteunen en bewegen.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief