fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Silvia Prins

Silvia Prins

Silvia Prins is erkend bemiddelaar in sociale zaken. Ze is sinds 2008 docent in de specialisatie ‘Bemiddeling in sociale zaken’ en geeft regelmatig bijscholingen bij Mediv.

Silvia intervenieert vooral bij samenwerkingsconflicten in teams en organisaties. Hierbij inspireert ze zich op de ontwikkelingsgerichte bemiddeling (Mediv) en op inzichten uit de organisatietheorie, groepsdynamica, Themagecentreerde Interactie, Deep Democracy, Gestalttheorie, Talking Circles, Theory U en Large Scale Interventions.

Silvia is gefascineerd door de dynamiek van verschil en door de onzichtbare processen in groepen die vaak tot magie, energie en co-creatie leiden, maar vaak ook tot spanning, energieverlies en conflict.

Na een jarenlange loopbaan in organisaties als trainer, teamcoach en consultant en een academische loopbaan als actie-onderzoeker en docent (KU Leuven) startte ze in 2006 haar bureau ‘Circles for Connection’, samenwerken mét de verschillen (www.circlesforconnection.be).

Silvia heeft een praktijk voor (conflict) coaching en Gestalttherapie en is de auteur van een veel gelezen nieuwsbrief en diverse publicaties. In 2013 publiceerde ze ‘Teamleiderschap als ambacht. Gids voor het samenwerken mét de verschillen’ (Garant). In 2016 verscheen de tweede druk van haar boek ‘Bemiddeling voor leidinggevenden. Benut het potentieel van conflicten.’ (Politeia/VVSG). Ze is moeder van drie adolescenten.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief