fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sofie Storms

Sofie Storms

Sofie Storms is erkend bemiddelaar in familiale en sociale zaken. Zij volgde ook de opleiding collaborative law (overlegscheiden) in Nederland.

Ze startte haar carrière aan de Brusselse balie, welke ze ondertussen heeft verlaten om juristen (vnl advocaten en notarissen) als coach of consultant te begeleiden in de uitoefening van hun job. Vanuit deze invalshoek tracht zij juristen te stimuleren om via hun persoonlijke ontwikkeling een authentieke invulling te geven aan hun rol als advocaat of notaris.

Door haar eigen ervaringen aan de balie en het dagdagelijks werken met advocaten en notarissen stelt zij vast dat mensen in deze beroepscategorieën meer en meer de binding met hun beroep én met zichzelf zijn kwijtgeraakt doorheen de jaren. Juristen hebben nood aan “iets” anders en voor Sofie biedt oa. bemiddeling en bemiddelingsgericht werken, met oog voor de (eventuele niet juridische belangen) van zichzelf én de ander in een sfeer van openheid, hierop een antwoord. Zij is ervan overtuigd dat advocaten en notarissen overlegmodellen zullen ontwikkelen die een breuk maken met het “klassieke” vechtmodel.

www.mojo-bemiddeling.be


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief