fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stephanie van Rossum

Stephanie van Rossum

Stephanie is een ervaren en bevlogen facilitator van dialogen, (team) coach en trainer op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en transformaties in diverse sectoren. Zij begeleidt teams en organisaties vanuit haar hart met oog voor en zicht op de mens. Haar missie is om de liefde en bezieling in organisaties (weer) te laten stromen. Samen met het team of coachee kijkt zij naar waar de energie stokt. Welke patronen liggen hieraan ten grondslag en op welke vraag is dit een antwoord? Ze werkt met dat wat er is en gaat uit van het volle potentieel van een team of individu. Ze volgt de groep maar duidt ook wat ze ziet. Ze stelt vragen, confronteert liefdevol waarbij zij zelf vooropgaat in kwetsbaarheid.

Mensen willen veranderen, maar niet gedwongen worden tot verandering. Voor een succesvolle verandering is het cruciaal dat mensen zich betrokken voelen en dat ieders stem gehoord kan én mag worden. Stephanie brengt beweging door transparantie binnen de groep te brengen, door het andere geluid en conflicten als iets heel ’normaals’ te maken en helpt zo de groep om hun eigen wijsheid en potentieel te ontdekken. Stephanie weet een veilige en open sfeer te creëren waarin bewustzijn kan worden verhoogd en nieuwe ervaringen kunnen worden opgedaan. Haar kracht is dat ze niet een trucje aanleert. Stephanie laat werkelijk ervaren en beleven wat effectief gedrag is in een gegeven situatie. Haar werkwijze kenmerkt zich als liefdevol confronterend. Waarbij vooral het beste telt. Wat ze in haar leven laat zien komt terug in haar rol van begeleider en trainer: voluit levend vanuit betrokkenheid, leergierigheid en nieuwsgierigheid, goed grenzen stellend en op een gewetensvolle manier mensen inspireren.

In haar werk put Stephanie uit haar uitgebreide ervaring met Deep Democracy, Proceswerk, Systemisch Werk, Transactionele Analyse en Corporate Antropologie. Samen met haar partner in crime Linda Pieters begeleiden zij groepen en hun leiders naar het ontsluiten van hun potentieel. Ze trainen leiders in het voeren van meer open gesprekken met hun teams en mensen, helpen hen conflicten in een vroeg stadium te herkennen en op te lossen en nemen daardoor betere en inclusieve besluiten.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief