fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Valérie Verstraeten

Valérie Verstraeten

Valérie Verstraeten is advocaat bij Four & Five. Zij behaalde haar master in de rechten aan de Universiteit Gent (UGent, 2015) en volgde nadien een bijkomende opleiding in de Intellectuele Rechten en het ICT-recht aan de Katholieke Universiteit Leuven (KULeuven, 2016).

Na haar studies vervoegde Valérie de balie van Brussel als advocaat en stond zij cliënten bij in alle aspecten van commercieel recht, meer in het bijzonder in intellectueel eigendomsrecht, IT-recht, e-commerce en privacy en bescherming van persoonsgegevens. Zij adviseert cliënten regelmatig in verschillende IP domeinen zoals merkenrecht, auteursrecht, octrooirecht, tekeningen- en modellenrecht, alsook op het vlak van de bescherming van bedrijfsgeheimen. Daarnaast heeft zij een expertise opgebouwd in GDPR compliance en begeleidt zij cliënten bij data protection compliance audits.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief