fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veerle Meurs

Veerle Meurs

Veerle Meurs (°70) is filosoof, coach en therapeut en heeft al 25 jaar een bloeiende praktijk in Mechelen: www.brio.works. Ze vertrekt in haar werk bij wat er leeft en zet deze levende en energiedragende thema’s in als hefboom om mee aan de slag te gaan. De sleutel tot heelheid en duurzame groei ligt voor haar in het betrokken afstemmen op de mogelijkheden die in pijn en conflict verborgen liggen.

Veerle studeerde Wijsbegeerte gevolgd door Familiale en Seksuologische Wetenschappen aan de KUL. Onlangs behaalde ze aan de VUB een postgraduaat aan de School of Thinking. Ze is opgeleid, en was zelf ook opleider, in de Gestaltpsychotherapie en heeft zich daarna nog grondig verdiept in Systemisch Werken, Generatief Leiderschap en Inspirerend Coachen. Ze verzorgde reeds jaren trainingen rond leiderschap, communicatie en veerkracht binnen zeer diverse sectoren en publiceerde rond trauma, conflict en emergente processen. Naast haar privé-praktijk had Veerle ook verschillende jobs als leidinggevende.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief