fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webweven

Zoals een spin haar web weeft en vanuit het midden vertrekt en haar draden steeds verder weeft en met elkaar verbindt, zo wil ook MEDIV een web weven tussen iedereen die op zoek is naar een weg naar meer vredevol samenleven, samenwerken en samenzijn.

We vertrekken vanuit de bemiddeling als manier om zelf, samen en met elkaar te zoeken naar nieuwe manieren om, ondanks en dank zij onze verschillen en de problemen die verschillen kunnen met zich meebrengen, toch met elkaar verbonden te blijven en “samen  jezelf  te zijn”.

Wij willen een web weven tussen éénieder die bemiddelt, die voor bemiddeling kiest, die bemiddeling beter wil leren kennen en die bemiddeling wil uitdragen. Bemiddelen is een weg én een levenshouding.

Ons web bevat boeiende informatie, gedurfde experimenten, interessante websites, uitdagende papers van onze afgestudeerden en voor wie wil proeven van bemiddeling, een aanbod op maat.


Spinsels

Op maat trainingen

Naast haar eigen opleidingsaanbod, verzorgt MEDIV ook in company trainingen. Benieuwd naar wie zoals onze klanten zijn, klik hier. Contact opnemen doe je hier.

Eindwerken
Boekenwinkel

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief