Webweven

Zoals een spin haar web weeft en vanuit het midden vertrekt en haar draden steeds verder weeft en met elkaar verbindt, zo wil ook MEDIV een web weven tussen iedereen die op zoek is naar een weg naar meer vredevol samenleven, samenwerken en samenzijn.

We vertrekken vanuit de bemiddeling als manier om zelf, samen en met elkaar te zoeken naar nieuwe manieren om, ondanks en dank zij onze verschillen en de problemen die verschillen kunnen met zich meebrengen, toch met elkaar verbonden te blijven en “samen  jezelf  te zijn”.

Wij willen een web weven tussen éénieder die bemiddelt, die voor bemiddeling kiest, die bemiddeling beter wil leren kennen en die bemiddeling wil uitdragen. Bemiddelen is een weg én een levenshouding.

Ons web bevat boeiende informatie, gedurfde experimenten, interessante websites, uitdagende papers van onze afgestudeerden en voor wie wil proeven van bemiddeling, een aanbod op maat.

MEDIV: Erkend opleidingsinstituut voor Bemiddeling | Omgaan met conflictueuze verschillen | Geweldige Communicatie

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op:

   

Belangrijke wijzigingen in de KMO-portefeuille

Belangrijk bericht voor wie gebruik maakt van de KMO-portefeuille! De Vlaamse overheid heeft beslist deze bij te sturen vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% (voorheen 40%) steun genieten, een middelgrote onderneming 20% (voorheen 30%) steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.

Wil je dus nog graag de maximale subsidie van 40% ontvangen via KMO, schrijf je dan in voor 30 november en registreer de opleiding ook voor 1 december in de KMO-portefeuille zelf.

MEDIV heeft voor 2019 nog een aantal bijscholingen op het programma staan. Ook het programma voor 2020 staat ondertussen online. Maak snel je keuzes. Klik hier voor een overzicht: https://mediv.be/opleidingsaanbod