fbpx

MEDIV: Erkend opleidingsinstituut voor Bemiddeling | Omgaan met conflictueuze verschillen | Geweldige Communicatie | Deep Democracy
⇒ Hasselt, Mechelen, Gent, Kortrijk, Antwerpen, Online

Kalender opleidingsaanbod

CONGRES 26 mei 2015

Meer dan 40 jaar na de “her-uitvinding” van bemiddeling in de Verenigde Staten van Amerika in de jaren ’70, is het goed om eens te bekijken waar bemiddeling hier en nu staat.

Tijdens de voormiddag kijken we in een interactieve voordracht met Diana Evers naar de bemiddelingsverhalen die de praktijk van bemiddelen kleuren en we staan stil bij ons eigen bemiddelingsverhaal. Verder onderzoeken we welke de hart kwaliteiten liefde, empathie en verbondenheid kunnen betekenen voor ons handelen als bemiddelaar. Hoe ze onze relatie met onze cliënten “meerzijdig partijdig zijn” helpen vormgeven. We exploreren het bemiddelingsproces als proces dat zich afspeelt in ruimte en tijd en in de kwaliteit van aanwezig zijn.
Tenslotte gooien we de vraag in het midden wat liefde, empathie en verbondenheid betekenen voor onze cliënten die met zichzelf en met elkaar in conflict zijn en of en hoe wij als bemiddelaar deze vermogens kunnen of mogen aanspreken bij onze cliënten. Of zijn deze menselijke vermogens taboe in onze technologische maatschappij?
Doorlopend met de gewaardeerde inbreng van improvisatietheater Inspinazie!

In de namiddag heeft u mogelijkheid tot het volgen van 2 workshops* uit een keuze van 4. Gerenommeerde deskundigen zoeken samen met jullie antwoorden op vragen vanuit hun eigen bemiddelingsmodel.

Meer info en inschrijvingen

 

SEMINARIE 27 mei 2015

STAP OVER DE GRENZEN VAN HET BEKENDE
4 bemiddelingsmodellen om te ontdekken en mee te experimenteren

We zijn allemaal opgeleid in een bemiddelingsmodel en hebben bij de start van onze praktijk ons hoofdzakelijk door dat bemiddelingsmodel laten inspireren. Het model gaf ons houvast in onze “beginners” tijden! Tijdens deze seminarie dag nodigen wij u uit om over de grenzen van het gekende te stappen en u te laten mee nemen in de wereld van één van de vier modellen die wij u aanbieden. Leer het model kennen, experimenteer ermee en voel of en hoe dit model u kan verrijken.
voor de goede orde: u kiest dus 1 model waar u zich de gehele dag in onderdompelt!

Meer info en inschrijvingen

Kalender 2021 (download)

kalender 2021

Belangrijk om weten

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO erkende dienstverlener. Ons erkenningsnummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen

MEDIV is een door de Federale Bemiddelingscommissie Erkend Opleidingsinstituut - Lees meer

Opleidingslocaties

Opleidingen vinden plaats in Mechelen, Hasselt, Gent, Kortrijk, Antwerpen en online.
Lees meer

Juridisch Collectief

Het bemiddelingsgedachtengoed is een natuurlijke basishouding om het recht te beoefenen -
Lees meer

Bemiddeling is tegelijk oplossingsgericht, relatiegericht én ontwikkelingsgericht

Bemiddeling is een werkkader dat aansluit bij het diepe verlangen van mensen om in gemeenschap en in samenwerking te blijven, ondanks en dankzij hun verschillen. Door te leren bemiddelen, leer je hoe je anderen kunt helpen omgaan met verschillen, terwijl je tegelijk leert om zelf om te gaan met de relatie tussen respect voor jezelf en respect voor de andere.

Ontdek onze Basisopleiding tot Bemiddelaar

Incompany-trainingen - enkele van onze klanten

  • 1
  • 2
  • 3

KMO Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen. Ons erkenningsnummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Facebook

Nieuwsbrief

Contact

Je kunt MEDIV bereiken via:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0497 932 866
Secretariaat MEDIV
Bonheidenstnwg 58
2812 Muizen (Mechelen)

Volg ons ook op: