fbpx
 • 0497 932 866
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frank Weijers webinar: Benut het verschil

Inhoud

Conflict. Dat woord heeft voor veel mensen geen plezierige klank. Terwijl het niets anders betekent dan: samen verschillen. En dat is prachtig, mits we in staat zijn werkelijk openhartig naar elkaar te luisteren en ons vrijmoedig uit te spreken. Maar juist daar gaat het vaak mis. Conflicten worden gemeden of er vindt juist verharding plaats. Zo verliezen we de verbinding met elkaar - en verzuimen we ons gezamenlijke potentieel te benutten.

Dat kan anders, beter. Veel beter zelfs. Precies daar gaat dit webinar over: hoe kun je in verbinding met elkaar conflict aangaan, zodat de verschillen in een groep optimaal worden benut? Hoe zorg je ervoor dat dit effectief en met plezier gebeurt?

We onderzoeken het verschil tussen destructief en constructief conflict, tussen onveilig en spannend (ja, dat is een wereld van verschil), tussen gesprekken die gaan over winnen en verliezen en gesprekken die gaan over samen winnen. Met daarbij concrete handreikingen die je als deelnemer aan dit webinar direct in praktijk kunt brengen.

Frank Weijers (NL, 1957) is een zeer ervaren Deep Democracy instructor en facilitator. Hij is een inspirerend voorbeeld in je vrijmoedig uitspreken en openhartig luisteren, hij speelt met conflict en laat zien hoe je licht brengt in het donker. Frank demonstreert hoe je én een duidelijke visie kan hebben én heel neutraal kan blijven.

Een echte aanrader!

In onze boekenshop kan je trouwens enkele publicaties van Frank Weijers terugvinden.

boek now boek c p

Praktisch

 • Datum: 15 november 2023
 • Uren: 14u30 tot 17u30
 • We bieden dit online webinar aan via live streaming. Heb je die dag al een andere bezigheid, dan bieden we het webinar ook als opname aan om achteraf te bekijken.
 • Prijs: € 200,00 (excl. btw) | € 242,00 (incl. btw)
 • Erkend door de Federale Bemiddelingscommissie voor 3u permanente vorming

Spreker

logo kmo 270Hieronder de opsplitsing van de bedragen indien u beroep doet op KMO Portefeuille (DV.O105551 - Thema: Beroepsspecifieke competenties):
Bedrag rechtstreeks aan Mediv te storten: € 42,00
Projectbedrag in te dienen bij KMO: € 200,00 (afhankelijk van de grootte van uw onderneming, wordt tot 30% van dit projectbedrag gesubsidieerd door de overheid)

VOLZET

Zoek een Opleiding

Datum vanaf
Datum tot
Categorie
Locatie

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 0497 932 866
 • Bonheidensteenweg 58
        2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief