fbpx
  • 0497 932 866
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Louis Van Nieuland

Louis Van Nieuland

Louis Van Nieuland is de oprichter van praktijk Louvanie BV (afkorting van zijn naam).
Van oorsprong is hij een verpleegkundige.

Naast zijn ruime leidinggevende ervaring binnen de non-profit sector is hij een enthousiaste coach-trainer –docent. Zijn kennis van stressmanagement, bemiddeling, conflicthantering en vooral het onbevooroordeeld actief luisteren, vormen de hoekstenen van zijn praktijk. 

Hij geeft regelmatig trainingen zowel in de profit- als non profit sector. 

Sinds 2012 biedt hij een consultatie hartcoherentie aan in AZ Rivierenland.  Uit deze samenwerking met artsen en paramedici ontstaat uiteindelijk het stressmanagementcentrum Revida.  Revida is een multidisciplinair team waarin o.a. Louis instaat voor de hartcoherentie consulten.

Van de kust tot Limburg geeft hij lezingen en workshops over hartcoherentie, zodat deze efficiënte techniek meer erkenning en bekendheid kan verwerven.

Door het doceren van hartcoherentie aan professionals creëert hij een kwalitatief netwerk van hartcoherentie-coaches in Vlaanderen, nml het Nerva Coach Netwerk: www.nerva.coach

In 2017 schrijft hij, samen met collega Katrien Geeraerts, de bestseller “Blijven Ademen”.  Het boek omschrijft het door hem ontwikkeld 4 stappenplan van een hartcoherentietraining.  Augustus 2021 verscheen de nieuwe editie waarin de polyvagaal theorie van Stephen W. Porges in een begrijpelijke taal werd verwoord.


Terug

Nuttige info MEDIV

KMO Portefeuille

MEDIV is een KMO geregistreerde dienstverlener. Ons registratienummer is DV.O105551 - Lees meer

Erkende opleidingen
Opleidingslocaties

Incompany Trainingen - Onze Klanten

KMO-Portefeuille

MEDIV is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille, dienst Opleidingen (thema: beroepsspecifieke competenties). Ons registratienummer is DV.O105551.

logo kmo 270

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0497 932 866
  • Bonheidensteenweg 58
          2812 Muizen (Mechelen)

Nieuwsbrief